Godzina | Temat | Prowadzący |
Namiot „Rozmaryn” | ||
11.00-12.30 | Niemarnowanie żywności * | Edukatorzy kampanii społecznej „Wiem, co jem” Urząd m.st. Warszawy |
12.30-13.30 | Kenia – co to za kraj? * | Paulina Zając, Staromiejski Dom Kultury / Afrykamera |
13.30-14.30 | Street art w Kenii – jakie kolory mają kenijskie mury? * | Paulina Zając, Staromiejski Dom Kultury / Afrykamera |
Namiot „Tymianek” | ||
12.30-15.30 | Konkursy dla szkół * | Animator |
Namiot „Bazylia” | ||
17.30-18.00 | Film o japońskim makaronie udon o niesamowitej elastyczności | Jacek Wan |
Japońskie zupy na przykładzie udonu (zupa z makaronem pszennym) | Jacek Wan | |
18.00-19.00 | Zupy w kuchni japońskiej | Jacek Wan |
19.00-20.00 | Zupy świata: najbardziej znane, najdziwniejsze | Michał Szulim, podróżnik |
* Dedykowane dzieciom. Uwaga – zajęcia dedykowane dzieciom, odbywające się w tygodniu są przeznaczone dla szkół. Zapisy są zamknięte.
Organizatorzy zastrzegają sobie możliwość zmian programowych.
Zapisy dla szkół i grup zorganizowanych oraz osób indywidualnych – Tetiana Fedorets, e-mail: biuro4@wig.waw.pl
Warsztaty i wykłady odbywające się w dni powszednie w godzinach 11:00-15:00 są przeznaczone dla grup zorganizowanych.