Godzina Temat Prowadzący
Namiot „Rozmaryn”
11.00-12.00 „Jak powstaje chleb” * Anna Górczyńska, Stowarzyszenie Wspierania Inicjatyw Lokalnych „Nasze Ostrowy”
12.00-13.00 „Jak powstaje chleb” * Anna Górczyńska, Stowarzyszenie Wspierania Inicjatyw Lokalnych „Nasze Ostrowy”
13.00-14.00 „Jak powstaje chleb” * Anna Górczyńska, Stowarzyszenie Wspierania Inicjatyw Lokalnych „Nasze Ostrowy”
Namiot „Bazylia”
13.00-14.00 Zupy w kuchni bezglutenowej Ada Kostrz-Kostecka
14.00-15.00 „Czym nakarmić mózg” Ada Kostrz-Kostecka
15.00-16.00 Washoku – tradycyjna kuchnia japońska dr hab. Iwona Kordzińska – Nawrocka
16.00-17.00 Nietolerancja pokarmowa a odchudzanie Małgorzata Błońska, Karolina Czyżowska, Warszawskie Centrum Promocji Zdrowia Panaceum
17.00-18.00 Zupy naszych sąsiadów – Ukraina Paweł Kowal
18.00-19.00 Zupa – tradycja polskiej kuchni. Jak je przygotowywać w trakcie procesu odchudzania? Monika Honory

* Dedykowane dzieciom. Uwaga – zajęcia dedykowane dzieciom, odbywające się w tygodniu są przeznaczone dla szkół. Zapisy są zamknięte.

Organizatorzy zastrzegają sobie możliwość zmian programowych.

Zapisy dla szkół i grup zorganizowanych oraz osób indywidualnych – Tetiana Fedorets, e-mail: biuro4@wig.waw.pl

Warsztaty i wykłady odbywające się w dni powszednie w godzinach 11:00-15:00 są przeznaczone dla grup zorganizowanych.