Godzina | Temat | Prowadzący |
Namiot „Rozmaryn” | ||
11.00-12.00 | „Jak powstaje chleb” * | Anna Górczyńska, Stowarzyszenie Wspierania Inicjatyw Lokalnych „Nasze Ostrowy” |
12.00-13.00 | „Jak powstaje chleb” * | Anna Górczyńska, Stowarzyszenie Wspierania Inicjatyw Lokalnych „Nasze Ostrowy” |
13.00-14.00 | „Jak powstaje chleb” * | Anna Górczyńska, Stowarzyszenie Wspierania Inicjatyw Lokalnych „Nasze Ostrowy” |
Namiot „Bazylia” | ||
13.00-14.00 | Zupy w kuchni bezglutenowej | Ada Kostrz-Kostecka |
14.00-15.00 | „Czym nakarmić mózg” | Ada Kostrz-Kostecka |
15.00-16.00 | Washoku – tradycyjna kuchnia japońska | dr hab. Iwona Kordzińska – Nawrocka |
16.00-17.00 | Nietolerancja pokarmowa a odchudzanie | Małgorzata Błońska, Karolina Czyżowska, Warszawskie Centrum Promocji Zdrowia Panaceum |
17.00-18.00 | Zupy naszych sąsiadów – Ukraina | Paweł Kowal |
18.00-19.00 | Zupa – tradycja polskiej kuchni. Jak je przygotowywać w trakcie procesu odchudzania? | Monika Honory |
* Dedykowane dzieciom. Uwaga – zajęcia dedykowane dzieciom, odbywające się w tygodniu są przeznaczone dla szkół. Zapisy są zamknięte.
Organizatorzy zastrzegają sobie możliwość zmian programowych.
Zapisy dla szkół i grup zorganizowanych oraz osób indywidualnych – Tetiana Fedorets, e-mail: biuro4@wig.waw.pl
Warsztaty i wykłady odbywające się w dni powszednie w godzinach 11:00-15:00 są przeznaczone dla grup zorganizowanych.